MARESME

Millors Dentistes de Mataró – Recomanacions de Clíniques Dentals

Si estàs buscant una clínica dental per a fer-te un emblanquiment, un alineador Invisalign o l’empastament d’una càries a Mataró… estàs de sort! A continuació, et mostrarem els millors 5 dentistes de Mataró:

Selecció dels 5 dentistes més recomanats de Mataró

Descobreix la selecció de les 5 clíniques dentals més recomanades pels usuaris de Mataró (Maresme):

1. Clínica dental La Mercè a Mataró

Aquesta clínica dental situada al Camí de la Geganta de Mataró es troben alguns de les millors dentistes de la ciutat. L’equip de la clínica Mercè està format íntegrament per dones amb Luciana com a directora del centre, Noelia especialitzada en cirurgia bucal i María Daniela especialitzada en ortodòncia invisible (Invisalign).

Ofereixen tot tipus de serveis, des d’implants i tractaments d’ortodòncia fins a tractaments estètics com a emblanquiments o antiaging. Tots els seus serveis són 100% personalitzables segons la persona i les seves necessitats. A més, ofereixen una primera consulta gratuïta on aconseguiràs tota la informació que necessites i els preus dels serveis.

dentistas-la-merce-mataro-precio

2. Clínica dental Mármol a Mataró

No podia faltar en aquesta llista la clínica dental Mármol, una de les més conegudes de Mataró. Tenen 3 centres situats a Premià de Mar (carrer Eixample 80), al centre de Mataró (Camí Ral 377) i a l’Hospital de Mataró.

Aquestes clíniques dentals especialitzades en implants dentals i cirurgia estètica destaquen pels seus serveis innovadors i l’ús de les últimes tecnologies del sector.

Encara que el preu dels seus serveis sigui una mica més car que la resta de dentistes, t’assegurem que estaràs en bones mans i aconseguiràs uns resultats excel·lents.

clinica-dental-marmol-mataro

3. Dentistes Clinimat

Aquesta clínica dental situada a la zona de Pla d’en Boet ens ofereix tot tipus de tractaments dentals, deixant en un segon pla els tractaments d’estètica.

Dentistes com en Sergio, l’Ángel i la resta d’equip de Clinimat són realment amables i simpàtics que, sumat a la seva professionalitat, aconsegueixen ser els dentistes de confiança de molts mataronins.

4. Dentista a Via Europa de Mataró

Malgrat tenir moltes alternatives de dentistes a la zona de Via Europa, ens decantem per la clínica dental Ustrell García.

Aquesta clínica està formada d’un extens grup de professionals, des d’higienistes bucals fins a implantòlegs. És per això que poden oferir qualsevol tipus de servei relacionat amb la cura de la teva boca (tota la informació en el seu web).

També ofereixen serveis especialitzats als nens, així que si el teu petit té por d’anar al dentista, et recomanem els professionals d’Ustrell García.

clinica-dental-ustrell-garcia-mataro

Dentistes amb acords amb Adeslas i Sanitas

La clínica dental Milenium de Mataró té acord amb la mútua Sanitas i es troba a Via Europa 24. Alguns dels seus serveis estaran inclosos en el teu pla de client com la neteja dental o l’extracció del queixal del judici i altres serveis tindràs descomptes com en els empastaments de dents o curetatges.

La clínica dental Adeslas Mataró es troba al carrer de la Riera 157 i, encara que pugui entrar-te per la teva assegurança mèdica, no te la recomanem especialment. En més de 70 ressenyes de diferents usuaris, solament té una valoració de 2,2 sobre 5.

Serveis i preus de les clíniques de Mataró al Maresme

Finalment, volem fer un resum dels serveis que gran part de les clíniques dentals i dentistes de Mataró ofereixen junt a un preu aproximat. Si tens qualsevol pregunta, consulta-la al teu dentista de confiança:

  • Primera visita: normalment és gratis i et fan una avaluació de l’estat de la teva boca i les seves necessitats.
  • Implants dentals: és un dels serveis més cars junt a l’ortodòncia, el preu promig és de 1.400€
  • Ortodòncies i Invisalign: des de 1.200 fins a 4.500€ segons mètode d’alineament de dents i estat inicial (si són brackets, alineadors invisibles, si tens les dents uniformes o solament és alinear 2 dents…) .
  • Empastaments de dents per càries: entre 50 i 80€ segons clínica dental.
  • Neteja bucal: si tens mútua pot estar inclosa en el teu pla encara que el preu és d’uns 55-85€.
  • Emblanquiments dentals: depenent del tractament i la seva durada, pot costar entre 110 i 280€. Hi ha alguns tractaments que els pots fer des de casa.

Esperem que t’hagi estat útil aquest article i t’hagi ajudat a triar entre tots els dentistes de Mataró (Maresme). Si vols recomanar una altra clínica dental o ampliar informació no dubtis en deixar un comentari. Visita altres recomanacions de la zona del Maresme aquí.

Mejores Negocios

Nascut a Vilassar de Mar (Maresme), i llicenciat en ADE + Màrqueting a la Universitat Pompeu Fabra. Em dedico a crear contingut de valor per als usuaris i ajudar-los a descobrir nous llocs, negocis i plans a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Hola 👋
¿Quieres que opinemos de tu negocio o marca? ¡Hablemos!