Girona

Descobreix el Far de Sant Sebastià de Llafranc – Palafrugell

El Faro de Sant Sebastià de Llafranc / Palafrugell és un lloc màgic situat en la Costa Brava que no et pots perdre si visites aquesta zona de Catalunya. Des de la seva privilegiada ubicació, en la punta del cap de Sant Sebastià, ofereix unes vistes espectaculars de la mar Mediterrani. Si vols descobrir activitats, l’hotel, horaris i més… Continua llegint!

Com arribar al Far de Llafranc – Palafrugell

Per a arribar al Far de Sant Sebastià, es pot accedir a peu des del poble de Llafranc o amb cotxe. Una vegada allí, es pot aparcar el vehicle en l’aparcament pròxim i pujar a peu fins al far. El camí és fàcil i es pot fer en uns 15 minuts. Una vegada en el cim del cap, es pot gaudir d’unes vistes impressionants de la mar.

Activitats al Far de Sant Sebastià

A continuació, et vam mostrar algunes de les activitats que pots fer si visites aquest preciós far:

1 Visita al far de Sant Sebastià

La visita és gratuïta i està oberta al públic tots els dies de la setmana. També es pot visitar l’interior del far i conèixer la seva història i el funcionament d’un far.

2 Camí de Ronda

A més de gaudir de les vistes i visitar l’interior del far, en la zona de Llafranc es poden realitzar diverses activitats com passejar pel Camí de Ronda que recorre tota la costa de la zona, sens dubte una activitat obligatòria per a qualsevol persona que visita la Costa Brava.

3 Submarinisme i activitats aquàtiques

Una altra activitat molt divertida sigui en família o amb amics és practicar qualsevol esport aquàtic, des de kaiak fins a snorkel. Gaudireu de les aigües cristal·lines de la Costa Brava i la seva fauna marina.

4 Restaurant del Faro de Sant Sebastià

Si voleu celebrar un dia especial o us voleu donar un capritx, el restaurant que es troba al mateix Far (que dona el mateix nom al restaurant), ofereix una extensa carta on podreu degustar plats típics catalans amb productes frescos i de proximitat. Et recomanem que demanis una de les seves paelles o qualsevol peix, està tot deliciós! A més de destacar les seves impressionants vistes a la mar.

restaurante faro san sebastian costa brava

Dormir al Far de Sant Sebastià – Costa Brava

Per a aquells que vulguin dormir en un allotjament únic i diferent, us recomanem passar una nit en una de les habitacions de l’Hotel El Far. És un lloc molt romàntic, perfecte per a parelles i fins i tot per a esdeveniments com a Noces o menjars familiars.

Què visitar prop del Far de Sant Sebastià

També es poden visitar altres llocs d’interès pròxims com:

  • El port de Palamós
  • La platja de Calella de Palafrugell
  • El Jardí Botànic de Cap Roig.
  • Cala del Cau
  • Cala Estreta

Història del far

Aquest far va ser construït l’any 1857 amb l’objectiu de guiar als vaixells que navegaven per la Costa Brava i prevenir així els naufragis. Durant molts anys, el far va ser el punt de referència per als navegants que arribaven a la badia de Llafranc.

Si vols descobrir altres llocs interessants de la zona de la Costa Brava i de Catalunya, visita el nostre blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *