Barcelona

Els millors autònoms de màrqueting digital de Barcelona

Si estàs buscant els millors freelance de màrqueting digital a Barcelona, estàs en el lloc correcte! Barcelona és una ciutat que està plena d’experts en màrqueting digital, però hem fet una selecció dels quals considerem els millors autònoms a la ciutat.

1. Victor Dominguez – Marketing digital

“Professional amb millors valoracions del llistat.”

Comencem el llistat amb un dels professionals amb millors valoracions dels seus clients: Victor Dominguez. Porta més de 8 anys oferint suport a les empreses de la comarca del Maresme i Barcelona ciutat.

Especialitzat en SEO i CRM / Email màrqueting. No obstant això, també ofereix altres serveis com campanyes de pagament (SEM), Creació WEB, xarxes, analítica i consultoria / formació.

Un altre dels seus valors afegits és el seu compromís amb el medi ambient, ja que col·labora amb múltiples projectes per a la reforestació, la visibilitat d’ONGs i la defensa animal.

Un dels seus projectes propis és una web amb més d’1.400.000 visites SEO anuals amb monetització a través de Google Adsense i Amazon Afiliats.

marketing digital maresme victor dominguez

2. Neus Pérez

Neus Pérez està especialitzada en campanyes de social ads, incloent-hi des de Facebook fins a Twitter o Tik Tok Ads. Si busques una estratègia efectiva per a la teva marca, ella és la teva professional. Neus treballa per a empreses de tots els sectors i indústries, destacant el sector moda i empreses B2C. Visita el seu perfil de LinkedIn per a conèixer més sobre ella i els seus projectes. També és professora d’Ads en diferents Universitats de Barcelona.

3. Jordi Cirach

Si estàs buscant un especialista en Google Ads, et recomanem a Jordi Cirach. Si necessites una campanya en Google. Jordi compta amb una gran experiència en la gestió de campanyes publicitàries, i és expert en la creació d’anuncis de text i gràfics. A més, també ofereix serveis d’anàlisis i optimització de campanyes publicitàries per a assegurar el màxim rendiment.

4. Mayte Serna

Vols portar les teves xarxes al següent nivell? @emaytecom és qui necessita la teva empresa. Si busques algú per a optimitzar les teves xarxes socials, Mayte és la teva opció ideal, ofereix serveis de gestió de xarxes socials, creació de continguts, publicitat en xarxes socials i anàlisis de dades. També s’encarrega de la planificació i execució de campanyes de màrqueting visual per a augmentar la visibilitat i l’abast de la teva marca.

5. Mònica Cabaní

Si necessites crear una web corporativa o un ecommerce, sens dubte que Mònica Cabaní és el perfil que estàs buscant. Està especialitzat en desenvolupament de webs a través del CMS de WordPress. Un dels valors afegits de Mònica és la seva atenció personalitzada a cadascun dels seus clients i aconsegueix adaptar cada projecte web a les necessitats reals de l’empresa.

Esperem que t’hagi ajudat aquesta selecció de professionals autònoms del sector del màrqueting digital situats en la zona de Barcelona i voltants. Si tens qualsevol dubte sobre ells, contacta amb ells per a resoldre-les i demanar-los pressupost del servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *