Catalunya

Les 5 millors fires de Nadal de Catalunya 2023


Tic, tac, tic, tac… S’acosta Nadal i encara no tens el teu tió, el teu pessebre amb les seves figuretes o l’arbre de Nadal? Estàs en bones mans, en aquest article et mostrarem els cinc mercats nadalencs més bonics de Catalunya que no et pots perdre. Comencem!

Fira de Santa Llúcia a Barcelona

A la ciutat de Barcelona podrem trobar la fira ideal per a trobar decoració, figuretes per al pessebre, articles artesanals de regal i molts més objectes característics d’aquestes dates (destaquem la gran varietat de “caganers” que podem trobar). A més, ofereixen activitats per a nens com fer cagar el tió. Aquesta fira és la més gran de tota Catalunya i compta amb més de 200 parades.

 • Dates: 25 de novembre al 23 de desembre de 2023
 • Horari: de 10:00h a 21:00h.
 • Ubicació: Catedral de Barcelona

Fira de pessebres i ornaments a Mataró

A la capital del Maresme, trobem la segona Fira més important de Catalunya, la fira del pessebre a Mataró. Podrem veure des de figuretes del pessebre fins a centres de taula nadalencs i productes gastronòmics típics d’aquestes dates com a torrons. S’organitzen activitats per a tota la família durant els dies que estigui oberta la fira.

 • Dates: del 26 de novembre al 23 de desembre.
 • Ubicació: centre de la ciutat (Plaça Santa Anna)
fira-nadal-mataro

Fira de l’avet d’Espinelves

A la província de Girona, concretament a la comarca d’Osona, es troba aquest poble petit que celebra la 41a edició de la fira de l’avet. A més de trobar el teu arbre de Nadal, també podràs gaudir d’espectacles, demostracions d’arts i oficis artesanals i comprar productes gastronòmics de gran qualitat.

 • Dates: del 3 a l’11 de desembre de 2023
 • Ubicació: pels carrers d’Espinelves
fira-nadal-avet-espinelves

Fira de Nadal a Reus

A la província de Tarragona hi ha aquesta fira que es caracteritza per fer moltes activitats per a les famílies on inclouen una pista de gel. Si vols passar una bona estona en família i gaudir del Nadal, no dubteu a venir a aquesta fira. A més, hi ha parades de Nadal per a adornar la vostra casa i un gran arbre enmig de la plaça Mercadal. Finalment, destacar una parada amb ocells de corral per a poder degustar un plat típic d’aquestes dates.

 • Dates: del 3 al 23 de desembre, a confirmar.
 • Ubicació: centre de Reus.

Fira de Nadal i mercat d’artesans a Caldes de Montbui

A la província de Barcelona hi ha la fira de Nadal més gastronòmica, on podràs gaudir del brou de Nadal cuinat amb l’olla més gran de Catalunya. Com a dada curiosa, cada any es reparteixen 3.000 litres de brou.

A part també hi ha un mercat nadalenc i activitats programades per a nens i nenes com a tallers nadalencs, balls de sardanes i fer cagar el tió de Nadal.

 • Dates: del 2 a l’11 de desembre de 2023
 • Ubicació: Centre històric
fira-nadal-caldes-montbui-olla-caldo

Esperem que t’hagi servit aquest article, si vols descobrir altres racons, plans i recomanacions d’altres llocs, visita el nostre blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *