Catalunya

Millors Escape Rooms de Catalunya

Si esteu buscant una alternativa per veure els amics sense tenir un refresc entre mans i unes tapes a la taula, o compartir moments extraordinaris amb la millor companyia, aquest article t’ajudarà a trobar-la! 

Com ja deus saber, són infinites les Escape Rooms que hi ha a Catalunya i, a vegades, pot resultar feixuc decidir quina pot ajustar-se més a allò que busques. És per això que hem fet una tria de les Escape Rooms més ben valorades de Catalunya i les hem classificat en tres apartats: Terror, Familiars i “Amics”. 

A continuació, trobareu una breu pinzellada de cadascuna d’aquestes!

Escape Rooms Familiars

Qui no ha volgut algun cop veure als pares o germans ficats en un embolic difícil de resoldre? Aquesta alternativa us la recomanem molt, ja que és una experiència que, sovint, enforteix els vincles familiars entre rialles i complicitats al llarg de les proves. Els Escape Rooms familiars acostumen a tenir temàtiques més lleugeres, dit amb altres paraules, estan pensats per generar bons moments en què, a diferència dels de terror, la tensió no et faci viure males passades o bé superi el fet de gaudir de l’experiència.

Escape Room de Harry Potter (Cornellà)

Sens dubte el punt fort d’aquest Escape Room “El Legado de Albus” és la seva ambientació màgica, amb detalls que agradaran als autèntics fans de la saga de Harry Potter, on les proves estan ben integrades i relacionades. La història gira entorn un fet que viu el director de l’Escola de Màgia i Encanteris, que posseeix un objecte influenciat per les arts fosques, el qual requerirà la vostra ajuda per poder derrotar a l’innombrable Voldemort. Així doncs, t’apuntes a combatre les forces obscures d’aquest món màgic?

 “Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 80 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre tres i sis persones
 • Nivell de dificultat: Mig/Alt
 • Preu: Des de 75€-140€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Carrer dels Catalans, 14, Local 2 Esquerra, Cornellà de Llobregat (Barcelona).

Fugitivos Escape Room (Barcelona)

L’escenari d’aquesta història està situat l’any 2025 i haureu de combatre una organització criminal disposada a utilitzar armes robades d’una seu federal. Disposareu d’un temps limitat per resoldre els enigmes abans que els criminals retornin al recinte. L’ambientació està ben trobada i les proves no són ni molt evidents ni impossibles de resoldre. Comptareu amb la companyia de la comandant i guia que fa un paper excel·lent!

“Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 70 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i vuit persones
 • Nivell de dificultat: les proves estan classificades amb una dificultat mitjana
 • Preu: De dilluns a dijous (No festius) des de 64€ fins a 144€. De divendres a diumenge des de 35€ fins a 160€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Passatge Posoltega, 11 (Barcelona)

Escape Rooms fer jugar a casa

Sabies que existeixen escape rooms per a jugar des de casa? Són molt recomanables! Teniu des de jocs de taula fins a caixes misterioses per a jugar una sola persona fins a 8 o 10 persones. A continuació, us deixem alguns exemples:

Bestseller No. 1
Escape Room
Escape Room
Amazon Prime Video (Video on Demand); Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll (Actors)
Bestseller No. 2
Escape Room: Mueres por salir
Escape Room: Mueres por salir
Amazon Prime Video (Video on Demand); Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll (Actors)
ofertaBestseller No. 4
Diset - Escape room the game 2, Juego de mesa adulto a partir de 16 años
Diset – Escape room the game 2, Juego de mesa adulto a partir de 16 años
Número de jugadores: de 3 a 5 personas; El producto necesita pilas, no vienen incluidas; El tipo de pilas que necesita son: 3xAA
25,95 € Amazon Prime
Bestseller No. 5
Diset - Escape Room Family Viaje en el tiempo, Juego de mesa familiar recomendado a partir de 10 años.
Diset – Escape Room Family Viaje en el tiempo, Juego de mesa familiar recomendado a partir de 10 años.
Juego de mesa familiar que simula una experiencia Escape Room de verdad.; 3 aventuras tematizadas en los viajes en el tiempo: EL PASADO, EL PRESENTE y EL FUTURO.
30,31 €

Escape Rooms per fer amb amics

És evident que gairebé tots, per no dir tots, els Escape Rooms estan pensats per realitzar-los amb aquelles persones de qui més gaudeixes la seva companyia; el teu grup d’amics, ja siguin els de tota la vida, els de la feina o el gimnàs. No obstant això, volem destacar-vos tres d’aquests que creiem que són realment encertats per dur a la teva gent i posar-vos a prova com a equip. Aquesta categoria és molt variada, ja que la temàtica depèn molt dels gustos de cadascú, és per això que avui us presentem alguns d’aquests jocs protagonitzats des del terror fins a l’acció.

Katharsis Escape Room “La Purga” (Mataró)

Heu vist la pel·lícula anomenada “La Purga“? Si la vostra resposta és “Sí” aquest Escape Room us farà reviure moments i sensacions que experimenten els seus protagonistes. Si no voleu veure-us envoltats de persones que intenten purificar la seva ànima mitjançant crims haureu de ser capaços de treballar en equip i actuar a contrarellotge dins la “Zona Segura”.

El fil conductor està guiat pel suspens, la intriga i la tensió del context en què us trobareu, on l’ambientació i els actors juguen un paper excepcional!

“Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 80 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i set persones
 • Nivell de dificultat: les proves estan classificades amb una dificultat mitjana/alta
 • Preu: Des de 70€ fins a 154€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Av. Amèrica, 14 (Mataró)

Unreal Escape Room – La Mina (Hospitalet de Llobregat)

Aquesta partida està ambientada a la Mina de St. Louis, una font de recursos minerals molt reconeguda fins que té lloc una explosió i els seus treballadors queden atrapats dins. Una empresa externa vol fer-se càrrec de la recuperació de les víctimes, tot i que han sorgit rumors que fan trontollar aquests arguments… Les proves són ràpides i dinàmiques, el miner que us acompanyarà li dona un toc humorístic al joc i l’ambientació és tan real que us recomanem que hi assistiu amb roba que no us importi “embrutar”!! Quin interès real deu tenir aquesta empresa externa? Quin és el valor real d’allò que es troba dins la Mina? Si voleu descobrir-ho, no dubteu en jugar-hi!

“Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 90 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i set persones
 • Nivell de dificultat: les proves estan classificades amb una dificultat mitjana
 • Preu: Des de 68€ fins a 126€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Carrer Bacardi, 32. Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Odisea escape room (Terrassa)

A la Mansió Odisea està tenint lloc una manipulació i experimentació de substàncies altament perilloses. Després del fracàs que han suposat altres equips enviats us reten, com a últim recurs, perquè us endinseu en aquest lloc, descobriu què està passant i supereu totes les proves per evitar una catàstrofe! L’ambientació i el personatge que us guiarà (el coronel) al llarg del Escape Room fan que aquesta història sigui dinàmica i divertida. 

És apte per a tot el públic, però volem destacar que té molt d’èxit per a celebracions d’aniversaris d’infants a partir dels deu anys, ja que en aquests casos les proves s’adapten a un nivell baix i accessible a aquest públic.

Us animem que us hi passeu i ajudeu al coronel a resoldre aquest misteri!

      “Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 60 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i nou persones
 • Nivell de dificultat: les proves estan classificades amb una dificultat mitjana, però si ho demanes poden adaptar-les a una dificultat alta sense pistes (en aquest cas es recomana haver fet més de 15 Escape Rooms) o bé una dificultat baixa per a infants
 • Preu: Des de 50€ fins a 105€ (per grup de persones) 
 • Ubicació: Carrer Volta, 233 (Terrassa)

Escape Rooms de Terror

Aquesta categoria, sovint, té molt d’èxit entre el públic més atrevit, ja que aconsegueix posar la teva adrenalina al límit creant un ambient dominat per la tensió i la por. Les Escape Rooms de terror i por acostumen a tenir una característica distintiva dels altres i és que, normalment, l’ambient misteriós es genera, fins i tot, abans d’arribar al punt de partida.

Ouija Escape Room – Horror Box (Barcelona)

L’escenari d’aquest joc és inquietant, des del primer moment el jugador se sent en tensió constant, i la temàtica principal està envoltada per exorcisme, espiritisme, màgia negre… 

L’ambientació està molt treballada, amb referències a grans clàssics del terror cinematogràfic. Només la intuïció, l’enginy i la lògica us ajudaran a escapar. Si sou capaços de treballar en equip i no deixar que la por us domini, aconseguireu sortir a temps!

“Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 60 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i sis persones
 • Nivell de terror: Mig
 • Nivell de dificultat: les proves en si no són excessivament complicades, però la tensió del moment i el fet d’estar pendents de per on us espantaran seran el que realment pot influenciar-vos a l’hora de resoldre els enigmes.
 • Preu: Des de 80€-120€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Passatge de Roura, 25 Barcelona

El Orfanato (Hospitalet de Llobregat)

Els enigmes que resolen aquest Escape Room són dinàmics, originals i d’una durada més aviat extensa, ja que et fan desplaçar d’una sala a l’altre per resoldre’ls. L’ambientació i caracterització dels actors està molt ben encertada i és molt probable que t’enduguis més d’un espant!

“Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 60 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i vuit persones
 • Nivell de terror: Mig/Alt
 • Nivell de dificultat: les proves són extenses i dinàmiques, pot ser que algunes d’aquestes no siguin fàcils de resoldre i hagis de dedicar més temps del previst.
 • Preu: Des de 60€-160€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Carretera de Collblanc 205 local 2 – 08906 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Profana Escape Room (Granollers)

Si voleu experimentar l’anomenat “terror psicològic“, aquest és el vostre Escape Room! Haureu d’ajudar al Senyor Roig, l’enterrador del cementiri de Granollers, a resoldre el misteri que ha quedat atrapat en aquest lloc tan tenebrós! L’ambient que genera l’escenari, els actors i la narració aconsegueixen endinsar-te a la història des del primer moment fins a l’últim… L’última sala és tota una sorpresa!

      “Fitxa Tècnica”

 • Durada del joc: 90 minuts
 • Nombre de participants: grups d’entre dues i sis persones
 • Nivell de terror: Alt
 • Nivell de dificultat: les proves estan classificades amb una dificultat més aviat alta
 • Preu: Des de 70€-150€ (per grup de persones)
 • Ubicació: Carrer Jules Verne 12, Granollers (Entrada per c/Ripollès)

Si coneixeu algun Escape Room que us hagi agradat molt, o bé en descobriu de nous, i no surten esmentat en el nostre rànquing no dubteu en deixar el nom als comentaris, per tal que altres persones puguin gaudir-los!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *