Les millors perruqueries de Mataró

Busques una perruqueria a prop de casa, que et proporcioni l’equilibri just entre qualitat i preu, que ofereixi tots els teus pentinats preferits? Dona un cop d’ull a aquest llistat de les millors perruqueries de Mataró i troba la que s’ajusta més perfectament a les teves necessitats.

Llistat de perruqueries obertes a Mataró

1. Perruqueria COCÖ

Perruqueria ben situada al centre de Mataró, a uns deu minuts caminant des de l’estació de tren. Garanteix un servei d’alta qualitat, gràcies a un equip de perruquers molt professional, que posa especial atenció en la cura i la salut del cabell.

La pelu ofereix tant talls i pentinats, com serveis de coloració, metxes i altres tractaments específics que no es troben a totes les perruqueries. Pentinats, a partir dels 19€; talls de cabell, a partir dels 20€, per a homes, i a partir dels 38€ per a dones. Les metxes i altres tractaments més elaborats ja pugen per sobre dels 100€.

2. Perruqueria Anison

anison peluqueria mataro

Perruqueria unisex ubicada al barri dels Molins de Mataró, a 1 minut a peu del pàrquing El Triangle.

Aquest centre de bellesa ofereix una àmplia gamma de serveis amb una perfecta relació qualitat/preu: més enllà de pentinats i talls de cabell, hi podràs trobar tints, metxes, tractaments amb queratina o botox, i fins i tot serveis de depilació i fotodepilació, manicura, pedicura, tatoos i pírcings.

Al llarg de l’any anuncien promocions i descomptes molt atractius, com un pack de pentinat i maquillatge per a nòvies. En general es gaudeix d’un tracte agradable i d’un ambient relaxant. 

3. Perruqueria Vegas


La perruqueria Vegas, una prestigiosa marca amb més de 40 anys d’història, disposa d’un centre a la Plaça Santa Anna (al bell mig de Mataró), d’un altre local a tocar de la Plaça Granollers, i també d’un centre de formació propi.

Es distingeixen per la seva oferta de talls i pentinats personalitzats: el seu equip de professionals, talents amb una gran formació i experiència, vetllaran per donar al teu cabell l’estil que més et convé i més t’agrada. Ofereixen tractaments capil·lars diversos, així com un pack especial per a nòvies amb els millors pentinats per a bodes. Tot i que poden facilitar pressupostos personalitzats, el rang de preus és força alt en general.

4. Perruqueria Pèls a Mataró Parc

peluqueria pels mataro

Aquesta perruqueria disposa d’un local excel·lent al centre comercial Mataró Parc, tot i que també té altres centres a l’Eixample de Mataró.

Trobaràs a la teva disposició una gran varietat de serveis: des de talls i pentinats, fins a tractaments diversos, serveis d’estètica, allisats o afaitats tradicionals.

Només utilitzen productes de gama alta, per garantir la salut i la cura del teu cabell; per bé que això també es reflecteix en els preus, una mica per sobre de la mitjana.

El tracte del personal és perfectament professional i acollidor; el lloc és modern i polit, si bé pot ser una mica massa sorollós en dies de molta afluència.

5. Perruqueria xinesa a Mataró

Si busques una opció més barata, sense renunciar a la qualitat del servei, has de provar sense dubte les perruqueries xineses (totes elles ofereixen bons preus i serveis). Trobaràs un servei molt ràpid i àgil, però igualment curós i seriós, el resultat del qual realment et sorprendrà.

El més destacable, però, són els preus veritablement econòmics, que difícilment trobaràs a cap altre lloc. Val a dir, però, que ofereixen serveis limitats i en cap cas proporcionen talls personalitzats ni tractaments especials. D’altra banda, els establiments són higiènics.

Serveis que ofereixen les perruqueries de Mataró

En resum, les millors perruqueries de Mataró consten d’una oferta realment àmplia i diversa de serveis. A banda de talls i pentinats clàssics, podràs trobar metxes, tints i tota mena de tractaments capil·lars. En alguns casos, fins i tot s’ofereixen talls i pentinats realment personalitzats, o bé serveis de centre de bellesa, com manicura, pedicura, gel, depilació, etc. Aquí fem un llistat dels serveis més típics:

  • Tall de cabell
  • Colors i metxes
  • Allissats amb keratina
  • Tractaments hidratants, de reconstrucció, etc.
  • Peinats i recollits
  • Pack per a nòvies
  • Etc.

Si la teva perruqueria preferida de Mataró no està en aquest llistat, deixa-la als comentaris i ajuda a altres persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *