Barcelona

Troba tots els caixers de criptomonedes a Barcelona

En aquest article trobaràs la ubicació de tots els caixers oficials i segurs de criptomonedes a la ciutat de Barcelona. Si vols descobrir-los, com funcionen, horaris i més… Continua llegint!

On trobar caixers de criptomonedes a Barcelona?

A Barcelona, existeixen diversos caixers automàtics de criptomonedes disponibles per als usuaris. Alguns dels llocs on pots trobar aquests caixers són:

  • Rambla Catalunya: en el centre de Barcelona, prop de l’estació de metro Passeig de Gràcia, hi ha diversos caixers automàtics de criptomonedes disponibles.
  • Plaça de la Vila de Gràcia: en el barri de Gràcia, al nord de Barcelona, també hi ha diversos caixers automàtics de crypto disponibles.
  • Centre Comercial La Maquinista: en el barri de Sant Andreu, al nord de Barcelona, pots trobar caixers automàtics de criptomonedes en el centre comercial La Maquinista.

Què són els caixers automàtics de criptomonedes?

Els caixers automàtics de cripto són màquines que permeten als usuaris comprar o vendre criptomonedes mitjançant l’intercanvi d’efectiu o targeta de crèdit. A diferència d’altres mètodes en línia, els caixers ofereixen una forma més ràpida i senzilla d’obtenir criptomonedes en persona i a Barcelona.

En aquests caixers, l’usuari introdueix els diners en efectiu o la targeta de crèdit i, a canvi, rep la quantitat corresponent en criptomonedes, com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Shiba, Chainlink, Tether, USD Coin, entre altres. A més, alguns caixers també permeten als usuaris vendre i rebre efectiu a canvi.

Òbviament, sempre tens la possibilitat de comprar criptomonedes de manera en línia a través de plataformes com Binance o Coinbase.

cajeros-en-barcelona-de-cripto

Com funcionen els caixers de criptomonedes?

Els caixers automàtics de criptomonedes funcionen de manera molt similar als caixers automàtics tradicionals.

  1. En primer lloc, l’usuari ha de seleccionar l’opció de compra o venda en la pantalla del caixer. A continuació, se li sol·licitarà que introdueixi la quantitat de diners en efectiu o que insereixi la seva targeta de crèdit.
  2. Una vegada confirmat el pagament, el caixer automàticament realitza la transacció en la blockchain corresponent i envia les criptomonedes a l’adreça de cartera de l’usuari. El procés sol ser ràpid i l’usuari pot rebre les criptomonedas en qüestió de minuts.
  3. En general, els caixers de criptomonedes solen estar disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per la qual cosa pots accedir a ells en qualsevol moment que et resulti convenient.

Per què comprar criptos?

En els últims anys, les criptomonedes han anat guanyant popularitat a tot el món com una alternativa a les monedes tradicionals FIAT. Amb l’augment del seu ús, també ha sorgit la necessitat de tenir un accés fàcil i segur a elles. En aquest sentit, els caixers automàtics de criptomonedes s’han convertit en una eina cada vegada més comuna per als usuaris que busquen comprar o vendre aquestes monedes com Bitcoin, Cardano, XRP, BNB, Polygon, Polkadot

A la ciutat de Barcelona, la creixent demanda de criptomonedes ha portat a l’aparició de diversos caixers automàtics que permeten als usuaris realitzar transaccions amb Bitcoin i altres cryptos de manera ràpida i senzilla.

Esperem que t’hagi servit i ajudat el nostre article, si vols descobrir altres recomanacions de la ciutat de Barcelona, visita la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *