Tots

Opinió de EF English Live, NO recomano el curs d’anglès

L’*article ens l’ha compartit l’alumne V***:

Avui vull parlar sobre la meva experiència personal i opinió amb el curs d’anglès online d’English Live EF”. Després d’haver provat el curs durant diversos dies, haig de dir que estic bastant decebut amb els resultats i la plataforma.

Preu del curs de EF English Live

En primer lloc, el curs és bastant car en comparació amb altres cursos online. Si bé això no necessàriament hauria de ser un factor decisiu en l’elecció d’un curs d’anglès, és important tenir en compte que el cost amb el valor que es rep. Al meu entendre, no crec que English Live de l’empresa EF ofereixi el valor pel qual es cobra.

Qualitat del curs d’anglès

Si bé hi ha alguns aspectes del curs que són útils, com els vídeos de gramàtica i vocabulari, la majoria del material és bastant avorrit i en el meu cas no m’ha ajudat.

Un altre problema que m’he trobat és que, TOTES les classes han estat amb professors de Sud-àfrica. Això fa que no puguis veure altres accents o altres maneres de parlar l’anglès com l’americà, britànic, etc.

Res de Flexibilitat i comunicacions pesades

En el cas en concret de l’alumne que ens comparteix la seva opinió del curs, va fer la prova de 14 dies per a veure el curs i decidir si triava o no pagar tot l’any. Com podeu veure en la imatge, va comunicar que no volia seguir amb el curs i, com el va comunicar 3 dies després de la prova, NO li van deixar donar-se de baixa, obligant a pagar TOT L’ANY o a pagar una penalització de MÉS DE 200€.

opinion english live ef
opinion valoraciones english live ef

Clàusules abusives

A més, l’equip de vendes i les comunicacions del curs són molt pesades i amb una alta freqüència d’enviament.

Conclusió sobre el curs d’anglès ENGLISH LIVE EF

En resum, NO puc recomanar per a res el curs d’anglès de “English Live EF” sobre la base de la meva experiència personal. Si estàs buscant un curs online que sigui efectiu i assequible, hi ha moltes altres opcions disponibles en el mercat que poden oferir una millor relació qualitat-preu i una experiència d’aprenentatge més agradable.

*Mejoresnegocios.cat no es responsabilitza de la informació compartida, la web s’utilitza a manera de compartir opinions i experiències dels usuaris i poder exercir la seva llibertat d’expressió.

Mejores Negocios

Nascut a Vilassar de Mar (Maresme), i llicenciat en ADE + Màrqueting a la Universitat Pompeu Fabra. Em dedico a crear contingut de valor per als usuaris i ajudar-los a descobrir nous llocs, negocis i plans a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Hola 👋
¿Quieres que opinemos de tu negocio o marca? ¡Hablemos!