Les millors agències de viatges de Catalunya

En aquest article hem seleccionat les millors agències especialitzades que pots trobar a Catalunya per a poder organitzar el teu viatge ideal. Cadascuna d’elles ofereix un valor afegit i està especialitzada en una tipologia de viatges. Si vols conèixer-les… Continua llegint!

1. Agència de viatges de busseig Lluís Masuet Expeditions

Comencem el llistat amb una empresa especialitzada en viatges de busseig, en concret els viatges vida a bord. Aquesta agència capitanejada per un dels millors fotògrafs marins del país, Lluís Masuet, crea viatges de busseig per tot el món perquè puguis descobrir els millors punts de busseig i bussejar amb tota mena d’animals marins i esculls.

Et recomanem que li donis un cop d’ull al seu blog, on trobaràs idees de llocs de busseig que potser no coneixies… 😉

Si el teu somni és bussejar amb balenes, taurons blancs, mantes, tortugues o descobrir pecios, aquesta és la teva agència, et deixem la seva informació de contacte i un vídeo perquè puguis veure com podria ser el teu viatge amb aquesta agència. 🙂

2. Pangea, agència de viatges a Barcelona

La següent empresa de viatges és Pangea i la podem trobar en ple cor de Barcelona (et recomanem que visitis la seva impressionant botiga).

Aquesta agència t’ofereix absolutament qualsevol classe de viatge i a qualsevol lloc del món, des de creuers per a tota la família, llunes de mel, viatge a una capital europea o un safari salvatge.

Et recomanem aquesta agència, ja que està formada per més de 80 experts en viatges, ofereixen totes les seguretats durant el teu viatge i et podran crear el teu viatge ideal.

3. Ganesha, la teva agència de viatges de Girona

La següent agència és la millor valorada a la província de Girona i el seu nom és Ganesha Travel. Amb més de 20 anys d’experiència, destaca per crear un tipus de turisme responsable i sostenible, SENSE intermediaris i t’ofereixen un assessorament i suport totalment personalitzat.

Sobretot, recomanem aquesta agència de viatges per a aquelles persones aventureres que volen un turisme responsable i conèixer realment nous països i cultures.

4. Iler Travel, crea el teu viatge a Lleida

Acabem aquest llistat amb una de les agències de viatges amb millors valoracions de Lleida i destacada pels seus baixos preus: Iler Travel.

Si visites el seu web, podràs trobar creuers a bon preu i hotels per a fer una visita a Mickey Mouse a Disney. A més de poder trobar viatges a l’estranger, escapades per a esquiar als Pirineus o fins i tot planificar un viatge per a empreses.

Esperem que t’hagi servit aquesta selecció de les agències millor valorades de Catalunya i t’ajudin a crear el viatge dels teus somnis.

Ens acomiadem i ens veiem en un altre article. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *