MARESME

Descobreix les millors ag猫ncies de m脿rqueting digital de Matar贸

Avui us portem una llista de les millors ag猫ncies i professionals del m脿rqueting digital de Matar贸 i la comarca del Maresme.

Aquestes ag猫ncies i freelance de m脿rqueting s’especialitzen en la creaci贸 de contingut, el posicionament de marca, la publicitat digital i la captaci贸 de leads. Si t’interessa鈥 Continua llegint!

Llistat de les ag猫ncies de m脿rqueting i publicitat de Matar贸

1. Victor Dominguez 鈥 M脿rqueting digital

鈥淧rofessional amb millors valoracions del llistat.鈥

Comencem el llistat amb un dels professionals amb millors valoracions dels seus clients. Es tracta d’en Victor Dominguez, amb 2 carreres en ADE + M脿rqueting digital en la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus), porta m茅s de 8 anys oferint suport a les empreses de la comarca del Maresme.

Est脿 especialitzat en posicionament SEO, anal铆tica, xarxes i CRM / Email m脿rqueting. Tanmateix, tamb茅 ofereix altres serveis com a campanyes de pagament (SEM), Creaci贸 WEB i consultoria / formaci贸.

Un altre dels seus valors afegits 茅s el seu comprom铆s amb el medi ambient, ja que col路labora amb m煤ltiples projectes per a la reforestaci贸, la visibilitat d’ONGs i la defensa animal.

Alguns dels seus clients de la zona de Matar贸 i del Maresme s贸n: Farm脿cia Picornell (Matar贸), Lluis Masuet Expeditions (Masnou), Trazapack (Matar贸), Forn Cal Mosso (Vilassar), Barnacent (Vilassar), Original Closet (Vilassar)鈥 M茅s informaci贸 en el seu web.

marketing digital maresme victor dominguez

2. Graficc

鈥淢illors professionals en disseny gr脿fic.鈥

Aquesta ag猫ncia destaca pel seu equip de creatius, especialitzats en disseny gr脿fic i desenvolupament web. Un dels serveis m茅s sol路licitats d’aquesta empresa 茅s el disseny de logotips i brandbooks.

Et convidem que visitis el seu web per a veure tots els seus serveis i alguns dels seus projectes de disseny com Canjou, Enver o Magnolia.

Una altra ag猫ncia molt similar a Graficc pels serveis oferts 茅s Crearts, tamb茅 especialitzats en disseny gr脿fic publicitari.

graffic dise帽o creativo en mataro

3. Cetrex

鈥淎gent digitalitzador a Matar贸.鈥

CETREX 茅s una empresa de m脿rqueting digital enfocada a l’estrat猫gia de marca amb experi猫ncia que treballa en la intersecci贸 de la cultura, el disseny i la tecnologia. Aquesta ag猫ncia ofereix serveis com a publicitat online, SEO, an脿lisi de dades, desenvolupament de contingut, etc.

Un aspecte que li diferencia d’altres empreses del sector 茅s que s贸n agents digitalitzadors, cosa que significa que podr脿s fer accions amb ells a trav茅s de la subvenci贸 del kit digital.

4. LaMagn茅tica

鈥淢illor empresa per a la transformaci贸 digital del teu negoci.鈥

LaMagn猫tica et donar脿 suport en la transformaci贸 digital i definici贸 del teu pla de negoci, incorporant l’experi猫ncia i la visi贸 estrat猫gica necess脿ries per a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet. A m茅s, LaMagn猫tica tamb茅 茅s agent digitalitzador.

Destaca el seu expertise en anal铆tica i la definici贸 de les seves accions basades en dades. A m茅s, tenen clients B2B, start-ups i grans empreses. Un exemple de client de Matar贸 茅s la universitat Tecnocampus. Encara que tinguin les oficines a Barcelona, la vol铆em destacar pels seus serveis i la connexi贸 que tenen amb la ciutat de Matar贸.

Altres empreses de m脿rqueting i publicitat a Matar贸

Volem acabar l’article nomenant altres ag猫ncies que pots trobar a la ciutat de Matar贸 com: Gasosa, Navigalium, Wanaclick o Creactitud entre moltes altres.

Esperem que aquesta llista de les millors ag猫ncies de m脿rqueting de Matar贸 t’hagi estat 煤til. Si t’han quedat preguntes sobre els seus serveis, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Contacta amb les ag猫ncies de Matar贸

Et deixem un formulari perqu猫 puguis contactar amb algun dels professionals nomenats, envia el formulari i es podran en contacte amb tu per a trobar la soluci贸 que millor s’adapti al teu negoci.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *