MARESME

Millors professors de pádel del Maresme

Vols millorar el teu nivell de pàdel? Estàs buscant al millor professor del Maresme? Continua llegint i descobreix la selecció dels professors de pàdel de la zona. Comencem!

Llistat de professors de pàdel del Maresme

Professor de pàdel a Mataró

A Mataró podem trobar a alguns dels millors profes de Catalunya. A més, a Mataró hi ha clubs de pàdel de molt nivell. Per exemple, a Padel Indoor Mataró entrena ni més ni menys que Agustín Tapia.

Si ets de Mataró i voltants et recomano al Sergi, un gran professor de pàdel que t’ensenyarà tots els consells i tips per a guanyar tots els punts.

Profe de pàdel a Vilassar

En el club de pàdel UP Vilassar-Cabrera trobem al nostre següent professor de pàdel: Gastón. Aquest professor argentí destaca per entrenar la tècnica del jugador i situacions reals de partit, la qual cosa farà progressar de forma molt ràpida el teu nivell.

Si vols contactar amb ell simplement truca al club i pregunta per ell, t’oferiran tota la informació sobre les seves classes i tarifes.

Professor de pàdel al Masnou

Sens dubte, la zona del Masnou i Teià sempre hi ha una gran tradició pels esports de raqueta i, com no podia ser d’una altra manera, del pàdel també. Et recomanem que t’apropis a l’escola de tenis i pàdel SISTRES on trobaràs a grans professors de pàdel per a totes les edats, sobretot especialitzats en adolescents i nens petits.

Volem destacar el Carles, un excel·lent professor de pàdel i a més… molt divertit! Et facilitem la seva web i telèfon de contacte perquè puguis demanar més informació.

Profe de pàdel a Arenys

En aquesta ocasió, volem destacar a un professor del Pàdel Club d’Arenys de Munt: Nico. Dins de les fantàstiques pistes de pàdel que té el club, podràs entrenar i millorar el teu pàdel gràcies a aquest gran profe.

Si vols passar-ho genial i millorar d’un C a un A, aquest és el teu profe. També et deixem les seves dades de contacte.

Professor de pàdel a Calella

Per últim, però no menys important et presentem al director de l’escola de pàdel Dani, un professor experimentat que fa classes al club Pàdel Calella Sport. Aprofita els seus coneixements per a perfeccionar la teva tècnica i posicionament dins de la pista. Sens dubte, un gran professor.

Serveis i preu dels professors de pàdel

Aquí et deixem algunes de les classes que ofereixen els profes que t’hem anat presentant anteriorment. Depenent del club i professor, tindrà diferents tarifes.

  • Classes privades (25-30€, 1 hora)
  • Classes de 2 persones (17-23€, 1 hora)
  • Classes partit de 3 persones (11-18€, 1.30 hores)
  • Escola de pàdel per a nens (depenent del club, entre 40-60€ 4 classes al mes)

Esperem que aquesta selecció de professors de pàdel t’ajudi i que puguis trobar al teu sensei ideal. Si t’interessen altres seleccions de restaurants, perruqueries, clubs, etc. continua navegant per la nostra web.

També deixa el teu comentari per a ajudar a altres persones:

One thought on “Millors professors de pádel del Maresme

  • Son muy buenos aunque sin duda me quedo con los de Padel Indoor de Mataró

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *