Trazapack, impressores TIJ i codificadores industrials

En aquest article us presentem una de les millors empreses d’impressores de marcatge tèrmic TIJ d’Espanya: Trazapack. Si vols descobrir més informació sobre les seves impressores inkjet, els seus serveis i diferents aplicacions… Continua llegint!

Trazapack, líders en codificació i marcatge TIJ

Aquesta empresa catalana amb més de 15 anys d’experiència en el sector, destaca per la seva gamma d’impressores tèrmiques TIJ 2.5 per a marcatge i codificació industrial. No obstant això, també ofereixen tintes inkjet CIJ i TIJ, etiquetadores i altres màquines per a la codificació.

En cadascun dels seus projectes, ofereixen una solució personalitzada concorde a les necessitats del projecte. Fins i tot ofereixen la instal·lació de la màquina de marcat en la línia de producció (en el cas de ser automatitzada).

Impressores TIJ d’injecció tèrmica

Les impressores que ofereix Trazapack utilitzen la tecnologia TIJ 2.5 (Thermal Inkjet), un sistema d’impressió amb múltiples avantatges amb el sistema CIJ.

Al tenir instal·lats tots els elements per a la impressió, no és necessari cap mena de manteniment i ofereix una excel·lent qualitat del marcat de qualsevol mena de codi, a diferència de la tecnologia CIJ.

Si estàs buscant impressores o codificadores automàtiques, semiautomàtica o manuals, amb una alta velocitat de marcat, fàcils d’utilitzar i per un baix preu, contacta a l’equip de Trazapack per a rebre més informació.

Característiques de les codificadores TIJ de Trazapack

A continuació, esmentem les característiques principals de les seves impressores:

  • Excel·lent qualitat de marcat

Gràcies al sistema d’impressió TIJ, assegura una excel·lent resolució d’impressió de qualsevol codi i que aquest sigui llegible i net.

  • Alta velocitat de marcat, fins a 300DPI

És difícil trobar una altra màquina de marcatge més ràpida, oferint una velocitat de marcat de fins a… 300DPI 120 metres per minut! També es pot imprimir a una resolució de 600DPI

  • SENSE MANTENIMENT

Oblida’t dels costos de manteniment, Trazapack t’assegura no necessitar manteniment de cap de les seves impressores, a més d’oferir 2 ANYS DE GARANTIA.

  • Fàcil instal·lació i ús

Les codificadores industrials ofereixen una interfície fàcil i intuïtiva per a facilitar el seu ús als operaris. Disponible en qualsevol idioma.

  • Codis:

Text estàtic, fonts True Type de Windows, Codis de Barres 1D i 2D (datamatrix, QR, EAN, data de caducitat, codi de lot…)

  • Personalització

Segons les necessitats de cada client, les codificadores de Trazapack poden ser adaptades per a complir els requisits de qualsevol indústria. Per exemple, el model K140IP és resistent a la pols, aigua i a la intempèrie.

Si tens qualsevol pregunta sobre els seus serveis o codificadores, et recomanem posar-te en contacte amb el seu equip, estaran encantats d’ajudar-te.

Si t’ha semblat interessant l’article, pots descobrir altres empreses interessants de Catalunya a la nostra web.

impresoras-tij-marcaje-codificacion

#publi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *